90NDATE MENUANSAMBEL BLACK VELVET AVALDAB SÜGISEL ALBUMI

Hitimeister Sven Lõhmus mainis eelmise aasta maikuus telefoniintervjuus Vikerraadiole, et 90ndate poistebändil Black Velvetil on töös uus plaat. Möödunud on aasta ja täna ilmus kollektiivi Facebooki lehele lõpuks kinnitus: helikandja jõuab kuulajateni sel sügisel! 

Sügis tundub praegu veel üsna kaugel olevat, aga juba õige pea, täpsemalt kolme nädala pärast, 5. juunil, kuuleme plaadifirma Moonwalk stuudios salvestatavalt albumilt uut singlit. 👍

Black Velveti koosseisu kuuluvad Lauri Liiv (laul), Sven Lõhmus (klahvpillid) ja Sulev Lõhmus (löökriistad). Bändi repertuaaris leiduvad sellised 90ndate megahitid nagu “17”“Mängi mulle Mozartit”“Jennifer”“Soolo”.

2015. aastal üllatati fänne tagasitulekusingliga “Võidusõit”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.