LOE, MIDA PAKUB TÄNAVUNE ÕLLESUMMERI VEINI- JA JAZZIALA PROGRAMM

4.-6. juulini toimuv Õllesummer Festival avalikustas B&G veini- ja jazziala programmi, mille peaesinejateks on prantsuse elektropopi duo KIZ ja mahehäälne Jay Sebag.

YouTube’i sensatsioonina alustanud KIZ kasutab muusikat luues lisaks traditsioonilistele instrumentidele ka pigem üllatavaid elemente. Käärid, juuksehari, mööbel, mikrolaineahju alarm, Google translatori hääl – helid meie ümber on piiritud ning see põnev elektropoppi viljelev duo on valmis neid püüdma ja 5. juulil Õllesummeril publikuga jagama.

Jay Sebag on eelkõige tuntud house-muusika lugusid kaunistavate vokaalide poolest. Koos superstaari staatuses oleva DJ Martin Solveigiga on koos salvestatud seitse singlit, nende hulgas “Rejection”, “Something Better” ja “C’ést la vie”. 6. juulil astub Jay Sebag Õllesummeri jazziala lavale õdusa kontserdiga.

Maha ei tasuks magada ka kolme eriprojekti! 5. juulil kuuleb armastatud šoti lauljatari, Annie Lennoxi hitte Merike Susi esituses. Sama päeva õhtul teevad ülevaate ühe hiti bändide loomingust Sofia Rubina ja Uku Suviste. 6. juulil ehk festivali viimasel päeval kõlab Lauri Liiv Swingbandi esituses lood Frank Sinatra kullafondist. Üles astuvad ka Anna Curly Band ja La La Ladies.

25. Õllesummer Festivali headlinerid on šoti indie-rock bänd Franz Ferdinand, briti popduo Pet Shop Boys ja hollandi tantsumuusika sensatsioon Armin van Buuren. Õllesummer Festivali päevapilet maksab 23 eurot, mis tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljaku alale vabalt valitud festivali päeval. Festivali passi hind on 45 eurot. Piletid saadaval Piletilevi kodulehelt ja müügipunktidest üle Eesti.

1 vastus

  1. 14. mai 2018 @ 15:37

    […] 4.-6. juulini toimuv Õllesummer Festival avalikustas B&G veini- ja jazziala programmi, mille peaesinejateks on prantsuse elektropopi duo KIZ ja mahehäälne Jay Sebag. YouTube’i sensatsioonina alustanud KIZ kasutab muusikat luues lisaks traditsioonilistele instrumentidele ka pigem üllatavaid elemente. Käärid, juuksehari, mööbel, mikrolaineahju alarm, Google translatori hääl – helid meie ümber on piiritud ning see põnev elektropoppi viljelev … Loe edasi LOE, MIDA PAKUB TÄNAVUNE ÕLLESUMMERI VEINI- JA JAZZIALA PROGRAMM → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: