MAAKUU AVALIKUSTAS DEBÜÜTALBUMI NIMEGA “MAAST-KUUNI”, MILLEGA MINNAKSE KA ÜLE-EESTILISELE PLAADITUURILE

MAAKUU (Foto: Felix Laasme)

MAAKUU on sügavam kui Maa ning sihib kõrgemale kui Kuu. Otse Raplast, sõna otseses mõttes Maa alt, on võrsumas noor muusik / sõnadekunstnik. Sirutas käed ja tõmbas end kahe jalaga Maa peale. Järgmine loogiline käik on pakkida asjad ja lennata Kuule. Täpselt nii lihtne see ongi. Debüütalbum “Maast-Kuuni” peidab endas kõike, mida elu Maa peal on pakkunud, ning mis kõik veel tulemas on.

Täna, 9. mail Chainz Recordsi alt ilmunud plaat on salvestatud Raplas, Susi Stuudios. Lindistas Aivar Surva ning mixi ja masteri kallal töötasid Bert Prikenfeld aka DJ Critikal, Robert Stanley Montes ja Aivar Surva.

Kujundus on loodud Hooligan Hamletist tuntud disaineri ja fotograafi Felix Laasme poolt. Albumi intro ehk sissejuhatava muusika heliloojaks samuti Rapla muusik Mick Pedaja. Plaadi taustvokaalid on sisse laulnud Liisi Mänd, Piia Põder ja Silver Palm.

Kuula albumi demo:

Digitaalne plaat kättesaadav siit

Plaadituur algab juba sel reedel, 11. mail:

11.05 – Rapla / Kultuuriklubi BAAS
17.05 – Vana-Vigala Rahvamaja
18.05 – Võru / Stedingu Kelder
19.05 – Tallinn / Suhkrumoll
25.05 – Jõgeva / Saksa Pubi
26.05 – Tartu / Erinevate Tubade Klubi
01.06 – Põlva / Ööklubi LIFE

MAAKUU sotsiaalmeedias: Instagram, Facebook, YouTube.

MAAKUU album “Maast-Kuuni” (Kujundus: Felix Laasme)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.