KANAL 2 MUUSIKATABELI TIPPU TUHISES SHANONI “NÜÜD ON SEE KÄES”

Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” edetabeli Eesti TOP 10 vallutas täna ansambli Shanon aktuaalne singel “Nüüd on see käes”, mis särab hetkel esikohal ka MuusikaPlaneedi TOP 10-s. 

Olukorra teeb huvitavaks asjaolu, et täpselt aasta tagasi jõudis K2 pingerea tippu Shanoni eelmine singel “NaNaNaNaNa”, jäädes esikohale pidama kolmeks nädalaks. Kui pikaks ajaks jätkub püssirohtu uuel laulul, näitab aeg.

Värske pingerea teiselt kohalt leiame Elina Hokkaneni esitatud loo “Vikerkaar”, mille laulis 90ndatel kuulsaks ansambel Code One ning pronksmedal kuulub nüüd Jüri Pootsmanni singlile “Vihmapiisad päikest täis”.

Väärib veel märkimist, et peale 22 nädalat (!) on tabelist aeg lahkuda Liis Lemsalu lool “Püüab meid”, mis hoolimata pikast teest esikohani ei jõudnudki – laeks jäi 19. jaanuaril saavutatud teine positsioon. Küll aga on nüüd tabelis sees Liisi duett koos Ott Leplandiga – “Süda taob” alustab kuuendalt kohalt.

Kanal 2 saate “Reporter” edetabel Eesti TOP 10 (4. mai):

1 UUS [1] Shanon “Nüüd on see käes”
2 (1) [3] Code One akustiline feat. Elina Hokkanen “Vikerkaar”
3 (2) [10] Jüri Pootsmann “Vihmapiisad päikest täis”
4 (3) [12] Ott Lepland “Aeg”
5 (6) [20] Tanel Padar “Soovin head”
6 UUS [1] Liis Lemsalu & Ott Lepland “Süda taob”
7 (5) [2] Anne Veski “Veereb, aeg nii veereb”

8 (4) [2] Reket “Külm ja raske”
9 (7) [22] Liis Lemsalu “Püüab meid”
10 UUS [1] Regatt “Enne võitu”

Nagu ikka, pääsevad edasi seitse paremat laulu ja neile asuvad sel korral konkurentsi pakkuma:

  • Krunks More “Hoplaa”
  • Must Hunt “Joosta huntidega”
  • Rasmus Rändvee “Falling in Love With You”

Hääletada saab “Reporteri” veebilehel.

1 vastus

  1. 4. mai 2018 @ 14:06

    […] Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” edetabeli Eesti TOP 10 vallutas täna ansambli Shanon aktuaalne singel “Nüüd on see käes”, mis särab hetkel esikohal ka MuusikaPlaneedi TOP 10-s.  Olukorra teeb huvitavaks asjaolu, et täpselt aasta tagasi jõudis K2 pingerea tippu Shanoni eelmine singel “NaNaNaNaNa”, jäädes esikohale pidama kolmeks nädalaks. Kui pikaks ajaks jätkub püssirohtu uuel laulul, näitab … Loe edasi KANAL 2 MUUSIKATABELI TIPPU TUHISES SHANONI “NÜÜD ON SEE KÄES” … […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: