RAADIO ELMAR EDETABELIS VAHETUS LIIDER

Viiel korral raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelit juhtinud Ivo Linna laul “Esimene armastus” kukkus laupäeval troonilt, sest värske pingerea tippu tuhises Anne Veski esitatud “Veereb, aeg nii veereb”, mille autorid on Ain Tammesson ja Reet Linna. Palju õnne!

Iffi kaks viimast singlit on Elmaris olnud väga edukad. Eelmisel aastal avaldatud “Saame kokku” juhtis tabelit lausa 12 korda ning aktuaalne laul “Esimene armastus” on seni, nagu juba mainitud, pääsenud esikohale viiel nädalal.

Anne Veski eelmine esikoht Eesti lugude edetabelis pärineb 2014. aasta algusest, mil kuldmedali napsas pala pealkirjaga “Sina loed, ei muu”.

Muideks, Anne Veski mainis sel kuul raadiole Hit FM antud intervjuus, et temalt on aasta teises pooles uut plaati oodata! Lisaks, nagu te juba tõenäoliselt teate, toimub 22. detsembril Saku Suurhallis popdiiva suur juubelishow “40 aastat laval”. Nii et fännidel on, mida oodata!

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (28. aprill):

1 (2) [4] Anne Veski “Veereb, aeg nii veereb”
2 (1) [8] Ivo Linna “Esimene armastus”
3 (3) [30] Ivo Linna “Saame kokku”
4 (4) [3] Krunks More “Hoplaa”
5 (5) [4] Zetod “Kiä külv orgo orasõ”
6 (10) [2] Merlyn Uusküla “Täiskuuöö”
7 (7) [15] Trad.Attack! “Kabala”
8 (6) [6] Leslie Da Bass feat. Evelin “Elastiknaine” Võigemast “Naine”
9 (8) [10] Ott Lepland “Aeg”
10 UUS [1] La La Ladies “Vabana”

Esikümnest väljas: Smilers “Anna mulle tuld” (15 nädalat tabelis, kohtadel 7-5-6-4-222-4-6-7-6-4-7-8-9).

Võimalikud uued tulijad järgmise nädala pingerivis: 1) Reket “Külm ja raske”; 2) Code One akustiline feat. Elina Hokkanen “Vikerkaar”.

Täpselt aasta tagasi oli Eesti lugude edetabeli tipus Tanel Padari “Parem veelgi”, kaks aastat tagasi Jüri Pootsmanni “Play” ja aastal 2015 Elina Borni ja Stig Rästa “Goodbye to Yesterday”. Meelde võiks tuletada aga 2014. a. võiduloo:

1 vastus

  1. 29. apr. 2018 @ 13:21

    […] Viiel korral raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelit juhtinud Ivo Linna laul “Esimene armastus” kukkus laupäeval troonilt, sest värske pingerea tippu tuhises Anne Veski esitatud “Veereb, aeg nii veereb”, mille autorid on Ain Tammesson ja Reet Linna. Palju õnne! Iffi kaks viimast singlit on Elmaris olnud väga edukad. Eelmisel aastal avaldatud “Saame kokku” juhtis tabelit lausa … Loe edasi RAADIO ELMAR EDETABELIS VAHETUS LIIDER → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: