COOL D LOOST “ÜKSI KODUS” VALMIS REMIX

Cool D "Üksi kodus (Loop Pirates Remix)"

Tartust pärit räppar Cool D avaldas 20. märtsil singli “Üksi kodus”, mis on järg aastate tagusele saagale “Tütar üksi kodus”. Nüüd on laulust valminud remix!

Singel “Üksi kodus” salvestati Mindnote stuudios ja selle produtseeris DJ Critikal. Siit lingilt saab kuni järgmise neljapäevani (3. maini) loo remixi tasuta alla laadida.

Cool D alustas räppimist 1990. aastate alguses. 1995. aastal ilmutas ta esimese eestikeelse hip-hop albumi ning siiani on välja andnud kokku üheksa stuudioalbumit. 1998. aastal sai singel “Kas sa kuuled” EMA aasta muusikavideo auhinna, aastatel 2005 ja 2006 pärjati Cool D EMA aasta meesartisti tiitliga. Hetkel on mees salvestamas uut materjali, lähiajal on oodata nii uusi lugusid kui ka plaati.

1 vastus

  1. 27. apr. 2018 @ 13:02

    […] Tartust pärit räppar Cool D avaldas 20. märtsil singli “Üksi kodus”, mis on järg aastate tagusele saagale “Tütar üksi kodus”. Nüüd on laulust valminud remix! Singel “Üksi kodus” salvestati Mindnote stuudios ja selle produtseeris DJ Critikal. Siit lingilt saab kuni järgmise neljapäevani (3. maini) loo remixi tasuta alla laadida. Cool D alustas räppimist 1990. aastate alguses. … Loe edasi COOL D LOOST “ÜKSI KODUS” VALMIS REMIX → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: