KONKURSIL EESTI LAUL 2018 PRONKSMEDALI SAANUD VAJÉ AVALDAS UUE SINGLI

Nagu elektroonilise muusika bänd Vajé esmaspäeval sotsiaalmeedias lubas, tuli täna välja nende uus singel pealkirjaga “Home”.

Hans Noormets kommenteeris MuusikaPlaneedile, et laul sündis koostöös Karl-Ander Reismanniga. “Lugu räägib Stefani koduigatsusest, minu koduigatsusest ja kõigi teiste igatsustest kodu vastu. Laulu autorid oleme mina, Stefan ja Karl-Ander Reismann. Kodu on tähtis, kodus on süda ja lähedased. Armastus on elus oluline ja ma arvan, et perekond/kodu = armastus.”

Loo lüürikavideo tegi Alari Teede.

Kollektiivi Vajé moodustavad Stefan Airapetjan (laul) ja Hans Noormets (DJ/produtsent). Nende eelmine singel, konkursil Eesti Laul 2018 kolmandale kohale platseerunud “Laura (Walk With Me)” on hetkel raadiojaamade Tre ja Ring FM edetabelites esikohal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.