KODUMAA ÜKS MÄNGITUMAID ROKKBÄNDE ANDIS VÄLJA UUE SINGLI

Eesti legendaarseimal rokisagedusel 88,8 mängituim kohalik bänd Up The Sky lasi välja oma kolmanda singli “Switchblade”. Nende loomingu läbivaks jooneks on roki ning kaasaegse vintage soundi laineil rohkete riffidega eksperimenteerimine.

Bändi esimees Ken Einberg jätab antud looga kõik võimalused õhku ega suuna kuulajat kuhugi poole mõtlema. Kindlasti on laulus tugevalt tunda Arctic Monkeyse salapärast ja judinaid tekitavat vaibi. Muusikapalal on olemas konkreetne suund, aga kuhu suunas… kuulake ise.

Kollektiiv sai alguse eelmisel kevadel, mil kauaaegsed sõbrad ning muusikud Ken Einberg (vokaal ja bass), Sven Seinpere (trummid) ja Taaniel Pogga (klahvpillid) üheskoos prooviruumis ebatavalises koosseisus jämmima hakkasid. Pundile omane stiil on inspireeritud dirty-rocki suurkujudest, kelledest saab esile tuua Muse’i, Royal Bloodi, Wolfmotheri ja Rage Against the Machine’i. Sellele lisavad värvi ja ootamatust juurde mõjutused bluesist ning groovy’dest kitarririffidest, mille tulemusena on Up The Sky helipilt rikkalik ja võimas.

Bändi kuuluvad laulja ja bassist Ken Einberg, klahvpillimängija Taaniel Pogga ja trummar Sven Seinpere. “Switchblade” valmis koostöös Muusa Helistuudioga, mix & master on Mairo Leesaare poolt.

Ansambli järgmised suuremad ülesastumised toimuvad 15. mail Tallinna päeval ja 16. juunil Kiviõli Motofestivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.