TÄNA ON RAHVUSVAHELINE PLAADIPOEPÄEV

Alates 2007. aastast korraldatakse üle maailma ühel aprillikuu laupäeval plaadipoepäeva, mille puhul annavad artistid välja kas seniavaldamata materjali või juba tuntud lugusid täiesti uuel kujul, mis jõuavad poelettidele just sel päeval. Juba aastaid võtavad ka Eestis mitmed poed sellest osa, nii et miks mitte neid just täna külastada?

Selleaastaste eriväljalasete seas on näiteks David Bowie 1967. aasta debüütplaadi “David Bowie” kahe-vinüüliline versioon, kus on olemas nii mono- kui stereoversioonid lugudest, Wu-Tang Clani “Enter The Wu-Tang (36 Chambers)” kassetiversioon, Eric Claptoni nelja-vinüüliline kogumik.

Kõik väljalasked on ka piiratud – suurimad tiraažid on kogu maailma peale 10 000 tükki, väiksemad aga lausa paarsada.

Tallinnas tähistavad plaadipoepäeva näiteks Nailboard Rock Shop (avatud kuni 15.00), World Clinic (avatud kuni 17.00), Terminal (avatud kuni 20.00), Biit Me (avatud kuni 20.00) ning Lasering (avatud kuni 21.00).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.