MARGIT TALI LAULAB “MA ARMASTAN SIND” VIIES KEELES

Mitmes keeles oskad Sina ütelda “Ma armastan sind”? Margit Tali laulab “Ma armastan sind” viies keeles. Kas tunned ära, millistes? “I love you”, “es tevi milu”, “aš myliu tave”, “minä rakastan sinua”, “jag älskar dig”

Koostöö on laulukirjutaja salarelv, ütlevad Allan Kasuk ja Andres Vago, kes kirjutasid loo laulukirjutajate laagris “Nordic Baltic Songwriters Summit”.

Margit Illingworth (artistinimi Margit Tali) on ka varem andnud välja lahedaid lugusid.  Kuula YouTube’ist näiteks pala “Need roosid”!

Kodus ütleb Margit oma abikaasale “Ma armastan sind” inglise keeles, kuna tema abikaasa on pärit Lõuna-Aafrikast. Kui tahad näha, kuidas näeb välja igapäevane elu rahvusvahelises kodus, kiika Margiti YouTube’i kanalile il Familia.

1 vastus

  1. 18. apr. 2018 @ 11:40

    […] Mitmes keeles oskad Sina ütelda “Ma armastan sind”? Margit Tali laulab “Ma armastan sind” viies keeles. Kas tunned ära, millistes? “I love you”, “es tevi milu”, “aš myliu tave”, “minä rakastan sinua”, “jag älskar dig”.  Koostöö on laulukirjutaja salarelv, ütlevad Allan Kasuk ja Andres Vago, kes kirjutasid loo laulukirjutajate laagris “Nordic Baltic Songwriters Summit”. Margit Illingworth (artistinimi … Loe edasi MARGIT TALI LAULAB “MA ARMASTAN SIND” VIIES KEELES → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: