“LAULUKARUSSELLI” VÕITJA MÄRTEN MÄNNISTE AVALDAS OSCARIGA PREMEERITUD LAULU

Noor laulja ja näitleja Märten Männiste ning tunnustatud kitarrist Are Jaama avaldasid laulu “Tuulik tormi käes”. Kauni pala on 1968. aastal kirjutanud prantsuse helilooja Michel Legrand ja see kandis prantsuskeelset pealkirja “Les Moulins de mon cœur”. Filmis “The Thomas Crown Affair” võeti kasutusele ingliskeelne versioon “The Windmills of Your Mind” ja 1969. aastal pälvis see laul Ameerika filmiakadeemia parima filmilaulu Oscari.

Muusikapala on kümnendite jooksul erinevates keeltes ja seadetes esitanud arvukalt maailmastaare, nüüd on võimalik kuulata ka eestikeelset versiooni, mille sõnad kirjutas Are Jaama.

16-aastane Märten Männiste on “Laulukarussell 2015” Grand Prix võitja ja ta kuulub koos õe Meriti ning isa Kaupoga menukasse Männiste Perebändi.

Laulu produtseeris ja miksis Are Jaama, masteringi tegi Peeter Kaljuste.

1 vastus

  1. 16. apr. 2018 @ 11:22

    […] Noor laulja ja näitleja Märten Männiste ning tunnustatud kitarrist Are Jaama avaldasid laulu “Tuulik tormi käes”. Kauni pala on 1968. aastal kirjutanud prantsuse helilooja Michel Legrand ja see kandis prantsuskeelset pealkirja “Les Moulins de mon cœur”. Filmis “The Thomas Crown Affair” võeti kasutusele ingliskeelne versioon “The Windmills of Your Mind” ja 1969. aastal pälvis see laul … Loe edasi “LAULUKARUSSELLI” VÕITJA MÄRTEN MÄNNISTE AVALDAS OSCARIGA PRE… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: