ESIMESED SOOJAD ILMAD JA ESIMENE SUVESINGEL!

Esimesed soojad ilmad ei ole kellelegi märkamatuks jäänud ning potentsiaalsed suvehitid hakkavad vaikselt saabuma. Pop-rock bänd The Sound avaldas laulu pealkirjaga “Algab päev”. Kuula ja otsusta: kas sellest loost võib saada suvehitt? 

Loo sõnum on lihtne ja tabav: iga päev kui ärkad ning enne kui hommikust saab õhtu, tuleb võtta päevast viimast. Tuleb täita enda unistused ja soovid. Just sellise mõttega peab igal hommikul ärkama – eriti kui soe päiksekiir aknast piilub.

Singli muusika autor on The Soundi laulja Steven Kopliste ning loo teksti kirjutas Steven koos teada-tuntud Aapo Ilvesega.

Kollektiiv loodab, et see soe päiksekiir ikka kõigini ka jõuab – suvehittide hooaeg alaku!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.