I WEAR* EXPERIMENT ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “DOGS”

I Wear* Experiment (Foto: Renee Altrov)

Täna ilmus ansambli I Wear* Experiment singel pealkirjaga “Dogs”.

I Wear* Experiment andis välja esimese uue singli pärast täispikka albumit “Patience”, mis ilmus 2016. aasta kevadel. Esimesed uue loo ideed salvestati juba ligi aasta tagasi bändi uhiuues stuudios ning lõppversioonini jõuti pärast pikki katsetusi – õige emotsioon ja karakter tekkis alles viienda katsetatud variandi puhul.

“Oleme kaks aastat järjest reisinud ja maailma erinevais paigus esinenud, kohtunud paljude imeliste ja inspireerivate inimestega. Nende edulood õnnestumistest läbi kõikvõimalike raskuste andsid selle loo jaoks palju inspiratsiooni. See on meie austusavaldus kõigile vastuvoolu ujujatele,” kinnitavad I Wear* Experiment’i liikmed.

Lugu on olemas ka muusikarakendustes Spotify, SoundCloudApple Music, Deezer.

Bändi järgmised kontserdid toimuvad Soomes ja Walesis:

27.04 – Helsinki – Klubi Loose
10.05 – Wrexham – Focus Wales

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.