ANNE LOHO AVALIKUSTAS KEVADISE SINGLI “ARGIPÄEV”

Lauljatar Anne Loho on saanud valmis uue rütmika loo “Argipäev”, mille kohta ta ka MuusikaPlaneedile infot jagas.

Anne kommentaar: “Lugu “Argipäev” on minu uus kevadine singel, mille tegin koostöös Renate ja Lenny LaVidaga. Laul ei räägi argipäevast nagu pealkirjast välja lugedes tunduda võib, vaid ühest lihtsast tüdrukust, kes on armunud ja tunneb elust rõõmu. Tunneb rõõmu päikseloojangust, tantsimisest ja liblikatest kõhus, mida armumine endaga kaasa toob. Mulle on Renate looming ja sõnad alati meeldinud, neid kuulates saavad väga paljud inimesed ennast või oma elus olevaid hetki ära tunda. See ehk ongi Renate populaarsuse saladus. Loodan, et lugu võetakse kenasti vastu ja kui keegi tunneb ennast selles laulus ära, siis on mul eriti hea meel. Loomulikult Lenny LaVida hoogne ja tantsuline muusika ei jäta tantsusaalides kedagi kunagi külmaks. Tegemist on väga ägeda tiimiga, kellega koostöö on alati puhas rõõm.”

Laulu pikemat versiooni (Extended Mix) saab kuulata SoundCloudist.

1 vastus

  1. 14. apr. 2018 @ 11:02

    […] Lauljatar Anne Loho on saanud valmis uue rütmika loo “Argipäev”, mille kohta ta ka MuusikaPlaneedile infot jagas. Anne kommentaar: “Lugu “Argipäev” on minu uus kevadine singel, mille tegin koostöös Renate ja Lenny LaVidaga. Laul ei räägi argipäevast nagu pealkirjast välja lugedes tunduda võib, vaid ühest lihtsast tüdrukust, kes on armunud ja tunneb elust rõõmu. Tunneb … Loe edasi ANNE LOHO AVALIKUSTAS KEVADISE SINGLI “ARGIPÄEV” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: