KANAL 2-S ESITLETI CITYFLASH’I UUT LUGU

Kanal 2 uudistemagasinis “Reporter” esitleti täna DJ ja produtsendi Cityflash värsket videosinglit “Fukk The Haters”, mis jõudis peale saadet ka YouTube’i.

DJ Cityflash, kodanikunimega Meelis Eskola, kommenteeris MuusikaPlaneedile: “Uus lugu räägib minust endast, video on kokku pandud Vita Pictura poolt ning selles on kasutatud viimase paari aasta pidude fragmente kus olen üles astunud. Ehk vaataja saab ülevaate, milline ma laval olen ja kuidas ma armastan heal peol ka ise pidutseda.

Lisaks räägib uus lugu heitimisest ehk meie endi sisemistest deemonitest, kellest ma videos jagu saan.”

Cityflash’i eelmine singel “Don’t Leave Me”, milles tegi kaasa ka Laura-Ly Uussaar, ilmus 1. juunil 2017 ning seda on plaadifirma Kontor Records YouTube’i kanalist kuulatud üle 976 000 korra. Muideks, juba 12. aprillil ilmub Cityflashi ja Laura-Ly uus koostöösingel!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.