OTT LEPLAND JA JAAGUP KREEM LÄHEVAD ÜHISELE SUVETUURILE

Kuigi praegu on kevad ja suvi tundub veel kaugel olevat, tilgub juba tasapisi infot eesootavate suvetuuride kohta. Seekord tutvustame teile kahe sõbra, Ott Leplandi ja Jaagup Kreemi kontserttuuri. Meeste esmakordne lavaline koostöö leiab aset 31. juulist kuni 9. augustini. 

“Tunneme üksteist juba pikalt, kuid jah – ühiseid lavalisi kohtumisi on olnud harva. Kontsertidel räägime lugusid oma elust ja tegemistest, laulame omaloomingut kui ka laule, mis meile läbi aegade on olulised olnud. Oleme täitsa kindlad, et nendest kontsertidest kujundame ägedad õhtud, kus üllatame nii iseennast kui publikut,” ütlevad Ott ja Jaagup.

Kontserdid toimuvad:
31.07. – Mooste folgikojas
01.08. – Villa Ammende aias
02.08. – Vihula mõisas
05.08. – Laitse Graniitvillas
07.08. – Viimsi vabaõhumuuseumis
08.08. – Tartu Hansa Hoovis
09.08. – Kultuurikatla aias PADA

Kontsertide algusaeg kõikjal kell 20.00, orienteeruv kestus 80 min.

Pääsmed müügil Piletilevis.

Muideks, täna, 28. märtsil tähistab Jaagup Kreem oma 45. sünnipäeva – palju õnne! 💐

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.