ESIMENE SINGEL PK UUELT ALBUMILT

Räppar PK avalikustas täna singli pealkirjaga “Toonklaas”. Lugu pärineb tema uuelt albumilt, mille nimi on veel lahtine, kuid see saab olema järjekorras kolmas – 2015. ilmunud plaadi “Labürint” ning eelmisel suvel ilmavalgust näinud “Parema elu nimel” järel.

“Pärast “Parema elu nimel” albumikontserte tabas mind ootamatult järsk emotsionaalne langus,” kommenteerib riimiseadja. “Oma algsest plaanist jäin mitme kuuga maha ning veetsin palju aega mõeldes negatiivseid mõtteid oma tuleviku üle. Siiski kirjutasin ma sel perioodil uut materjali ja sõprade abiga suutsin end ka kokku võtta, et stuudiosse naasta. Laadisingi oma tulevase albumi esimese singli SoundCloudi kõigile tasuta kuulamiseks, sest tegu on ühega neist tekstidest, mis sündis mu niiöelda “madalperioodil” ning on väga inimliku sõnumiga, millega samastuvad kindlasti paljud.

Kes meist ei üritaks välja paista tugevam kui ta sisimas tegelikult on. Neid endas kahtlevaid päevi oli mul viimase poole aasta jooksul kõvasti. Endaga on kokkuvõttes vaja leppida ning mõista, et nii kõrged kui ka madalad päevad on osa elust ja täiesti normaalsed.

Samas on lool tuntav traagiline maitse juures: “aga maa pöörleb edasi, vahet pole kui üksi mõni on”.”

Salvestus: NDM Stuudio, Indreko Anni
Instrumentaal: DopeBoyzMuzic
Mix & master: Joosep Vau

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.