EESTI ALBUMITABELI TIPUS PÜSIB KAUNIMATE AASTATE VENNASKONNA KOLMIKPLAAT

Raadio 2 koostatud värske Eesti albumitabel näitab, et eelmisel nädalal läks helikandjaid müüvates poodides taas kõige paremini kaubaks ansambli Kaunimate Aastate Vennaskond kolmik-CD, mis avaldatud Eesti Kullafondi sarjas.

25 aastat tagasi tegevust alustanud kollektiiv, kus laulavad ja mängivad tänini Hannes Kaljujärv, Andres Dvinjaninov, Jüri Lumiste, Toomas Lunge ja Indrek Kalda, on oma veebruaris ilmunud viisikettale mahutanud lausa 50 laulu ning plaat on Eesti albumitabeli tipus kolmandat korda.

R2 Eesti albumitabel (26. märts):

1 (1) Kaunimate Aastate Vennaskond “Eesti Kullafond”
2 (2) Erinevad esitajad “100 armastatud Eesti laulu”
3 (3) Orelipoiss “Sünnipäev”
4 (5) Patune Pool “Tõmban su hoovi”
5 (4) Kihnu Virve “90”
6 (6) Miljardid “Kunagi läänes”
7 (7) Judas Priest “Firepower”
8 (9) Põhja Konn “Põhja Konn”
9 TAAS Erinevad esitajad “Rahvabänd 2017”
10 TAAS Uno Kaupmees “Eesti Kullafond”

Sulgudes positsioon eelmisel korral

Esikümnest väljas:

  • Jaak Joala “Alles eile”
  • Cätlin Mägi “Mu pill parmupill”

Edetabelit aitavad Raadio 2-l kokku panna Tallinna poed Lasering ja Terminal ning üle-eestilised ketid Apollo ja Rahva Raamat.

1 vastus

  1. 27. märts 2018 @ 8:15

    […] Raadio 2 koostatud värske Eesti albumitabel näitab, et eelmisel nädalal läks helikandjaid müüvates poodides taas kõige paremini kaubaks ansambli Kaunimate Aastate Vennaskond kolmik-CD, mis avaldatud Eesti Kullafondi sarjas. 25 aastat tagasi tegevust alustanud kollektiiv, kus laulavad ja mängivad tänini Hannes Kaljujärv, Andres Dvinjaninov, Jüri Lumiste, Toomas Lunge ja Indrek Kalda, on oma veebruaris ilmunud viisikettale … Loe edasi EESTI ALBUMITABELI TIPUS PÜSIB KAUNIMATE AASTATE VENNASKONNA KOLMIKPLAAT → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: