HAAPSALU RÄPPAR STADE AVALDAS OMA ESIMESE VIDEO

Haapsalus tegutsev räppar Stade sai valmis oma esimese muusikavideo, loole “Kujutelm”.

Artisti Facebooki fännilehel on kirjas, et Alvaro Kirs (sünd. 30. aprillil 1989) kasvas üles väikelinnas Haapsalus koos emaga, hiljem lisandus perekonda ka vend. “Lapsepõlves sai tihti elamispinda vahetatud. Koolis tuli pidevalt ette kiusamist ning jäeti ka klassi kordama. Kodus esines sageli perevägivalda erinevate kasuisade poolt. Päris isa lahkus kodust kui olin umbes viiene. Tee räppmuusikani viis teismeeas (15) sõprade mõjutusel. Siis kirjutasin ka oma esimesed riimid. Salvestama hakkasin alles aastaid hiljem. Artistinimi (Stade) tuleneb ingliskeelsest sõnast “staid“, mis kirjeldab tähenduselt mu olemust.”

Uue videosingli “Kujutelm” kohta kommenteerib riimiseadja: “Tegemist on väga isikliku ja olulise projektiga. Kuigi lugu kõneleb enda eest, on mul juba pikka aega olnud tahtmine seda visualiseerida. Üritasin luua võimalikult ligilähedast vaimusilmas ettekujutatule. Suured tänud Zen Studiole kaadrite eest ja kõigile teistele, kes aitasid kaasa selle video valmimisele.”

1 vastus

  1. 20. märts 2018 @ 6:11

    […] Haapsalus tegutsev räppar Stade sai valmis oma esimese muusikavideo, loole “Kujutelm”. Artisti Facebooki fännilehel on kirjas, et Alvaro Kirs (sünd. 30. aprillil 1989) kasvas üles väikelinnas Haapsalus koos emaga, hiljem lisandus perekonda ka vend. “Lapsepõlves sai tihti elamispinda vahetatud. Koolis tuli pidevalt ette kiusamist ning jäeti ka klassi kordama. Kodus esines sageli perevägivalda erinevate kasuisade poolt. … Loe edasi HAAPSALU RÄPPAR STADE AVALDAS OMA ESIMESE VIDEO → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: