NOËP-I ESIMENE EP “HEADS IN THE CLOUDS”

Foto: Eero Vabamägi

NOËP jätkab pidupäeva traditsiooniga – 22. märtsil, mis on teadupärast nii Andres Kõpperi kui ka artisti muusikaprojekti NOËPi sünnipäev, ilmub tema esimene EP “heads in the clouds”.

Lühialbumil on esindatud viis lugu, nende hulgas ka Sony Sweden plaadifirmaga koostöös aasta alguses välja antud “New Heights”. Uusim singel sai esmakordselt esitatud Eesti Muusikaauhinnad 2018 galal ning püsib sellest hetkest alates visalt kodumaiste muusikaedetabelite esikolmikus. Eesti Tipp-40 Muusikas edetabeli andmetel on NOËP esindatud koguni viie looga.

Kõik artisti esimesel kauamängival ilmuvad lood on sündinud väljaspool Eestit, olles inspireeritud koostööst andekate välismaiste produtsentide ning laulukirjutajatega. Ühel Londonis sündinud lugudest on kaasautoriteks maailmas tuntud Briti produtsentide duo Tough Love, kes on varasemalt koostööd teinud nimekate artistidega nagu Clean Bandit, Jess Glynne, Chase & Status jpt. NOËPi uut albumit saab alates 22. märtsist kuulata kõigis digikanalites ning üsna varsti soetada ka füüsilisel kujul.

EP-l olevad lood tulevad unikaalsel kujul esitamisele koos ÜENSO noorteorkestriga kuu lõpus toimuvatel kontsertidel Kultuurikatlas, millest 31. märtsi kontsert müüdi välja vaid paari nädalaga. 1. aprilli lisakontserdile on saadaval viimased piletid Piletilevi ja Ticketer müügikeskkondades.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.