TÄHISTA NAISTEPÄEVA IVO LINNAGA!

Antti Kammiste ja Ivo Linna (Foto: Tiit Mõtus)

Ööklubi Factory annab 10. märtsil avalöögi tantsuõhtute sarjale, millest esimene, naistepäevale pühendatud üritus kannab pealkirja “Retro-tantsuõhtu vol. 1”.

Uus sari toob publikuni legendaarsed esinejad suures avaras saalis, millest saab üheks õhtuks punase vaiba ja retrohõnguliste valguslahendustega tantsupaik.

Naistepäeva puhul pakub oma aegumatuid lemmiklaule lavalegend Ivo Linna koos klahvpillimängija Antti Kammistega.

“Meile meeldivad eesti naised, me armastame neid – neile tuleb tähelepanu pöörata ja lilli tuua ning kasvõi üks päev aastas pidulikumaks muuta,” ütles läbi aegade üks nõutuim ning armastatuim artist Ivo Linna. “Meil ei ole ürituse jaoks kindlat kava, me proovime ära laulda oma repertuaari paremiku ning kindlasti täidame kõik soovid, mida oskame ja saame.”

Itaalia aegumatute hittide paremiku toob teieni tõeline Itaalia klaverivirtuoos Tommaso Primavera, kes esineb koos bändiga, mis on spetsiaalselt selleks õhtuks kokku pandud. Tommaso on kümnete tuhandete eestlaste ees esinenud varasemalt nii Toto Cutugno kui ka Smokie soojendusartistina. Tommaso kinnitusel on naistepäev Itaalias pidulik sündmus, mida sümboliseerib lill nimega mimoos. Lisaks kingitustele peavad mehed sel päeval oma naisperet meeles just nende lilledega.

Ajastuhõngulisi plaate keerutab retro-tantsuõhtul DJ Ivar Martin, kelle stiilset maitset tunnevad kõik Tallinna pidulised. Ivar on pealinna legendaarseima ja pika ajalooga üritustesarja “Ennu ratas” üks korraldajaid ning oskab pidutsejad enda muusikavalikuga otse õigesse ajastusse teleportida.

Kes kaua igatsenud suurel tantsuplatsil jalga keerutada, ja seda veel enda noorpõlvehittide saatel, ei pea enam pikalt ootama – õige varsti viib Factory punane vaip otse tõelisesse retromaailma, kus igaüks saab diskopallide valguses end tagasi 80ndatesse tantsida.

Võta kaasa oma kallim, parimad sõbrad ning hangi Piletilevist pääse juba täna!

Ööklubi Factory asub Tallinnas, Madara 22a. VIP-laudu saab broneerida e-aadressil info@factorytallinn.com

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.