MUUSIKAPLANEEDI VÄRSKE TOP KÜMNE PANI KINNI OTT LEPLANDI POPBALLAAD “AEG”

Eesti Vabariigi kauaoodatud 100. sünnipäev on peetud ning alanud nädal, mil paljude teiste inimeste seas tähistavad oma sünnipäeva näiteks Anne Veski, Karl-Erik Taukar, Uku Arop, Peedu Kass, Lea Dali Lion, Tuuli Rand ja Kadri “Maiken” Koppel. Kõiki Eesti Laulu ja Eurovisiooni lauluvõistluse huvilisi ootab aga ees väga põnev nädalavahetus, sest juba laupäeva hilisõhtul saame teada, milline lugu esindab Eestit tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel Portugalis.

Seda, mis on toimunud värskes MuusikaPlaneedi TOP 10-s, pole vaja kauem oodata, sest sellest teeme juttu nüüd! 

Alustame pingerea tutvustamist sõnumiga, et liider on vahetunud! Eelmise nädala viiendalt platsilt tuhises esikohale Ott Leplandi värskeim singel “Aeg”, mille kohta on laulu autor ja esitaja Lepland öelnud järgmist: “Lugu “Aeg” räägib ühel kõige igavikulisemal teemal ning ta sündis koos voolava meloodiaga ühtse tervikuna.”

Laul kogus 28,35% kõikidest häältest ning on Oti kolmas singel, mis MuusikaPlaneedi TOP 10-s esikohale jõudnud. Tema eelmised esikohalood olid siin “Iga päev” (aastal 2015 kaheksal korral #1) ning “Hingesugulane” (esikohal 2015. a. lõpus ja 2016. a. alguses, kokku kolmel korral).

Oma kuuendal tabelinädalal langes liidrikohalt hõbemedalile Marju Läniku Eesti Laul 2018 poolfinaali jõudnud lugu “Täna otsuseid ei tee” ja kolmanda positsiooni hõivas nüüd pala “Vastuseid tean”, mille esitajaks Pärnu muusik Ergo Korp ja mis pärit eelmise aasta lõpus ilmunud plaadilt “13 kuud ja 7 päeva”.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #143 (26. veebruar):

1 (5) [2] Ott Lepland “Aeg” (28.35%)
2 (1) [6] Marju Länik “Täna otsuseid ei tee” (25.86%)
3 UUS [1] ERGO “Vastuseid tean” (14.02%)
4 (2) [2] Ivo Linna “Esimene armastus” (9.97%)
5 UUS [1] Heveli “Sind ma näen” (6.54%)

6 UUS [1] Alen Veziko “Unustus” (6.23%)
7 UUS [1] The Boondocks “Firefly” (3.43%)
8 UUS [1] Super Hot Cosmos Blues Band “Su pilk on väär” (2.49%)
9 (4) [2] Miljardid “Tule koju” (2.18%)
10 (3) [2] Pärl “+372” (0.93%)

Hääli: 321 (tänud!)

Pikaajalised MuusikaPlaneedi lugejad on kursis, et igal esmaspäeval avaldatavast tabelist pääsevad edasi viis kõige enam hääli kogunud laulu ja neile asuvad konkurentsi pakkuma viis uut lugu. Seekord sööstavad hääletusse:

  • 5Miinust x Üllar Jörberg “Erootikapood x Suur ahv”
  • KiROT feat. Ellen “Tormentors”
  • Mick Pedaja “Näed”
  • Naised Köögis “Eesti sünnipäevalaul”
  • REVALS “Mul on sõpru”

Gallup asub lehe paremas servas, hääletada saab maksimaalselt kahe loo poolt ja küsitlus läheb lukku pühapäeval, 4. märtsil kell 23:59! Tuld! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.