JÄRGMISEL NÄDALAL SELGUB, KELLEST SAAB ANSAMBLI RESPEKT UUS LAULJATAR

Popansambli Respekt austajaid raputas 5. veebruaril teade, et kollektiivist lahkub lauljatar Rita Liiver. Nagu duo meespool Kerdo Mölder lubas, läheb Respekt siiski edasi ja juba järgmisel nädalal selgub, kellest saab Rita mantlipärija. 🙂

Esialgsete plaanide kohaselt pidi Rita Liiveri viimane esinemine Respekti koosseisus toimuma 17. veebruaril Tallinnas asuvas Kannu Kõrtsis, kuid tulles vastu pärnakate suurele palvele, andis ta viimase kontserdi 24. veebruaril Pärnu Kuursaalis.

10. veebruaril märkis Liiver MuusikaPlaneedile, et ta laulmist kindlasti ei lõpeta ja uus projekt on juba käsil. “Võtke uus laulja rõõmuga vastu.. Iga laulja on Respektile andnud midagi nö oma. Annab ka uus,” pani ta ansambli fännidele südamele. “Tänan ka Kerdot nende aastate eest mida ta mulle andnud on ja mida mulle õpetanud. Näeme!”

Viimane uudis on aga see, et uus lauljatar on Respekti juba valitud ning proovid täies hoos. “Uue lauljatari nimi avalikustatakse uue nädala alguses,” märkis Kerdo Mölder laupäeval MuusikaPlaneedile.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.