HORROR DANCE SQUAD TÄHISTAB EESTIKEELSE LOOGA “100” EESTI JUUBELIT

Eesti modernse metali lipulaev Horror Dance Squad andis vahetult enne vabariigi ümmargust sünnipäeva välja loo, mille nimeks “100”.

Loo pealkirja võib hääldada nagu sada või hundred, sest 24. veebruaril tuleb laul välja ka inglise keeles. “100” on inspireeritud Eesti sajandast sünnipäevast ning kutsub üles inimesi oma kodumaa üle uhkust tundma ja väärtustama seda, mida oleme selle lühikese ajaga saavutanud.

“Mul on väga hea meel, et saan olla siin just Eesti sajandal sünnipäeval. See on väga ajalooline hetk ja mul on väga suur au proovida sel puhul laulda eesti keeles. Kuigi ma saan hakkama eesti keeles suhtlemisega, on laulmine siiski väga suur väljakutse. Ma andsin endast parima ja loodetavasti ei kõla see liiga imelikult,” lausus laulja Ian Karell, kes on sündinud ja põhilise osa oma elust elanud Ameerika Ühendriikides.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.