NOOR RÄPPAR KIROT AVALDAS MUUSIKAVIDEO “TORMENTORS”

Eesti noorel räpparil, kel artistinimeks KiROT, on valminud esimene muusikavideo, mis kannab pealkirja “Tormentors”. Lugu valmis koostöös produtsendiga Harvey ning selles lööb kaasa Helen Saarik.

KiROT iseloomustab oma loomingut järgmiselt:

“Hindan väga palju pigem mõttelist muusikat, millel on imeline võime panna kuulajat tundma ühilduvust, panna inimest tundma seda, et keegi teine tunneb täpselt sama mida tema. Enne kui omaenda loomingu juurde üldse jõudsin, leidsin just läbi mõtestatud räppmuusika tihti lohutust maailma natukenegi paremate värvidega näha. Päeva lõpuks loodangi, et kasvõi üks inimene tuhandest suudab samamoodi läbi minu muusika ennast paremini tunda… Olgu see siis pikas või lühikeses perspektiivis.”

KiROTi esimene lugu sai inspiratsiooni kuue kuu tagusest perioodist, mil artist koges mitu nädalat järjest detailseid unenägusid, mis olid üksteisele väga sarnased. Need sopistusid üsna sügavale mällu ning läbi antud loo sündiski sellest lüüriline kirjeldus.

Kuula lugu ka Spotify’st või iTunes’ist.

2 kommentaari

  1. 20. veebr. 2018 @ 1:44

    […] Eesti noorel räpparil, kel artistinimeks KiROT, on valminud esimene muusikavideo, mis kannab pealkirja “Tormentors”. Lugu valmis koostöös produtsendiga Harvey ning selles lööb kaasa Helen Saarik. KiROT iseloomustab oma loomingut järgmiselt: “Hindan väga palju pigem mõttelist muusikat, millel on imeline võime panna kuulajat tundma ühilduvust, panna inimest tundma seda, et keegi teine tunneb täpselt sama mida … Loe edasi NOOR RÄPPAR KIROT AVALDAS MUUSIKAVIDEO “TORMENTORS” → […]

  2. 20. märts 2018 @ 17:16

    […] Vaata ka artisti videosinglit “Tormentors”! […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: