TÄNA ESITLEB SVETA BAARIS PLAATI MODULSHTEIN

Täna, 16. veebruaril toimub Tallinnas Sveta Baaris (aadressil Telliskivi 62) kollektiivi MODULSHTEIN kauamängiva esitluskontsert.

MODULSHTEIN on instrumentaalmuusika, future jazzi, trummi ja bassi ning triphop mõjutustega elektroakustiline kollektiiv, mis sai alguse suvel 2017.

Kollektiivi kuuluvad Vene Teatri helilooja Aleksandr Žedeljov aka FAERSHTEIN (kitarr, Ableton, analoogsünteraatorid), klassikavirtuoos Marten Altrov (klarnet, bassklarnet) ja Aleksei Semennihhin aka DJ Bandit (Fx, samples, scratches).

Lisaks bändile astub üles ka DJ Kersten Kõrge. Kontsert algab kell 21.00, uksed avatakse 20.00. Pilet 5€.

Kohapeal on võimalik soetada ka soodushinnaga kauamängiv.

1 vastus

  1. 17. veebr. 2018 @ 1:17

    […] Täna, 16. veebruaril toimub Tallinnas Sveta Baaris (aadressil Telliskivi 62) kollektiivi MODULSHTEIN kauamängiva esitluskontsert. MODULSHTEIN on instrumentaalmuusika, future jazzi, trummi ja bassi ning triphop mõjutustega elektroakustiline kollektiiv, mis sai alguse suvel 2017. Kollektiivi kuuluvad Vene Teatri helilooja Aleksandr Žedeljov aka FAERSHTEIN (kitarr, Ableton, analoogsünteraatorid), klassikavirtuoos Marten Altrov (klarnet, bassklarnet) ja Aleksei Semennihhin aka DJ Bandit … Loe edasi TÄNA ESITLEB SVETA BAARIS PLAATI MODULSHTEIN → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: