UUE KONTSERTSARJA “HAKKAB LOOMA” RAAMES ASTUVAD ESIMESTENA LAVALE ARTISTID RAKE JA INGER

17. veebruaril algusega kell 19.00 toimub No99 teatris üritustesarja “Hakkab looma” esimene kontsert. Laval astuvad üles kaks popartisti, singer-songwriter INGER ja soul-pop ansambel Rake, kes mõlemad esitlevad oma äsjailmunud singleid.

INGER on laulukirjutaja, kes võlub pehmuse ja siirusega. Muusika kirjutamist alustas ta kolm aastat tagasi, laiema publikuni jõudis aga 2017. aasta Noortebändi finaalis. Tema esimene ametlik singel “Again” ilmus vahetult enne Intsikurmu Music Festivali taliversiooni. Sama pala sai ka Raadio 2s Aasta Demo 2017 tiitli.

Rake on psühhpop bändist Ouu võrsunud soul-pop. 2017. aasta kevadel ilmus nende debüütalbum “Séance”. Nüüd on alustatud uue materjali loomisega, uus lugu “Fall Free” tuleb ka kontserdil esitlemisele. Ansambel esineb tänavu ka Tallinn Music Weekil, Estonian Funk Embassy laval.

Piletid saadaval kohapeal 7 euroga. Mine ja kuula uut ägedat Eesti muusikat!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.