EESTI LAULU POOLFINALISTID TIIU, OKYM JA SEMY LAJATAVAD ENERGILISE VIDEOGA

“Näita oma energiat” on jõuline lugu, täis särtsuvat äikest ja mürisevat kõuekära.

TIIU ja OKYM on räpparid, kes niidavad kõiki oma julguse ja aususega jalust, SEMY on laulja, kes on säranud Soul Militia ridades ning 2001. aastal Tanel Padari ja Dave Bentoni taustalaulja ja -tantsijana ka Eurovisiooni lauluvõistluse ära võitnud.

Video, mis on otsast lõpuni valminud koostöös DOT Filmsi ja Sven Oltersiga, annab väikse aimduse, milline möll hakkab toimuma Eesti Laulu esimeses poolfinaalis juba sel laupäeval, 10. veebruaril.

Muusika autoriks on Prospecta, sõnad Tiiult ja Okymilt.

1 vastus

  1. 9. veebr. 2018 @ 0:02

    […] “Näita oma energiat” on jõuline lugu, täis särtsuvat äikest ja mürisevat kõuekära. TIIU ja OKYM on räpparid, kes niidavad kõiki oma julguse ja aususega jalust, SEMY on laulja, kes on säranud Soul Militia ridades ning 2001. aastal Tanel Padari ja Dave Bentoni taustalaulja ja -tantsijana ka Eurovisiooni lauluvõistluse ära võitnud. Video, mis on otsast lõpuni … Loe edasi EESTI LAULU POOLFINALISTID TIIU, OKYM JA SEMY LAJATAVAD ENERGILISE VIDEOGA → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: