RÄPPAR PK VIIB FÄNNID NOSTALGIALAINELE

Sel reedel, 9. veebruaril toimub Tallinna vanalinnas asuvas Suhkrumollis selle aasta esimene “Parema elu nimel” pidu. Sel korral pole aga tegu räppar PK viimasele albumile keskenduva peoga nagu nimest võib eeldada, vaid mees astub üles spetsiaalselt selle ürituse jaoks kokku pandud kavaga, mida ta sellises vormis kordagi varem esitanud pole.

PK viib kuulajad paar aastat ajas tagasi. Perioodi, mil “Parema elu nimel” polnud veel ei lugu, video, album, pidu ega mõtteviis ning tema tegevus toimus valdavalt leheküljel soundcloud.com.

See nö “SoundCloudi periood” tõi artistile üle 300 000 kuulamise nii Eestist kui välismaalt ning oli algeks nii 2015. aastal ilmunud albumile “Labürint” kui ka mullu ilmavalgust näinud plaadile “Parema elu nimel”.

Meenutada aitavad Tallinna ümbrusest pärit Noortebänd 2017 poolfinalist 3Ainsus ja DJ Birdy.

Ürituse leht Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.