NOOR ROCK-BÄND BOURBON SUGAR ÜLLITAS LOO “RÄNDED”

Psühhedeelsete mõjutustega rock & roll trio Bourbon Sugar, mille muusika on toores, samas elegantselt rafineeritud, otse hingest tulev, samas ebamaiselt kauge, kirglik ning kunstipärane, on saanud valmis loo pealkirjaga “Ränded”.

Bourbon Sugari helikeel on omapäraselt lai, mitmetasandiline, värvirohke. Esitatakse omaloomingut mõndade harvade eranditega. Originaalkompositsioonides lähtutakse enda nägemusest muusikale üldiselt, kuid on tunda ka austusavaldust enda kangelastele, olles üheaegselt olevikus, minevikus ja tulevikus.

Kombineerides tugevaid, musikaalseid riffe täis sügavaid lugusid kergemate tantsulise karakteriga paladega, pakub Bourbon Sugar muusikat erinevate maitsemeeltega kõrvadele. Laulude sisud varieeruvad sügavate filosoofiliste sõnumite ja hea tuju lugude vahel.

Nii muusikas kui tekstides peegelduvad kitarrist-laulja-helilooja Grigori Rõžuki impressioonid erinevate maailmajagude kultuuridest.

Komplekti täiustavad Andreas Kübara omanäoline trummimängustiil ja rütmitaju ning Oliver Kivi mahlakalt maitsekad bassipartiid. Kõik eelmainitu käib loomulikult käsikäes kütkestava lavalise oleku ja stiilitundega.

Lisaks võimsatele täis-elektrilistele esinemistele pakub Bourbon Sugar ka hubasemaid akustilisi etteasteid.

Kollektiivi järgmised esinemised on 6. veebruari hommikul saates “Terevisioon” ning 10. veebruaril Telliskivis Kivi Paber Käärides Sõpruse Puiesteed soojendades.

1 vastus

  1. 3. veebr. 2018 @ 23:16

    […] Psühhedeelsete mõjutustega rock & roll trio Bourbon Sugar, mille muusika on toores, samas elegantselt rafineeritud, otse hingest tulev, samas ebamaiselt kauge, kirglik ning kunstipärane, on saanud valmis loo pealkirjaga “Ränded”. Bourbon Sugari helikeel on omapäraselt lai, mitmetasandiline, värvirohke. Esitatakse omaloomingut mõndade harvade eranditega. Originaalkompositsioonides lähtutakse enda nägemusest muusikale üldiselt, kuid on tunda ka austusavaldust enda … Loe edasi NOOR ROCK-BÄND BOURBON SUGAR ÜLLITAS LOO “RÄNDED” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: