JANNE SAAR ANDIS VÄLJA KODUVÄGIVALLAST RÄÄKIVA VIDEOSINGLI “CONFESSION”

Janne Saar

Eelmisel nädalal ansambli Nexus koosseisus Eesti Muusikaauhindade galal esinenud Janne Saar andis täna välja soolosingli pealkirjaga “Confession”, mis räägib keerulisest suhtest, sellest loobumisest ning kuidas üksindusega hakkama saada.

Laulu musaklipp filmiti juba kaks aastat tagasi, mil koduvägivalla teemast ei räägitud veel nii palju kui täna. “Mind hämmastab, kui palju naisi on [nüüd] välja tulnud oma lugude ja kogemustega. Loodan, et see muusikavideo on inspireeriv ja annab julgust neile, kes seda vajavad. Kõik väärivad armastust ja peaksid end kodus turvaliselt tundma,” kirjutas Janne video kommentaariks.

Hiljutises lühiusutluses MuusikaPlaneedile märkis lauljatar, et “Confession” on tema jaoks väga isiklik lugu ja sealt on kuulda ka muusikalist suunda kuhu ta liikumas on: “Minu suureks kireks on Ladina-Ameerika muusika, eriti Brasiiliast tulnud bossa nova.”

Laulu autor on Janne ise ning pala pärineb tema 2015. aasta lõpus ilmunud lühialbumilt “Meeting the Wolf”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.