YOUTUBE’I JÕUDIS ELINA NECHAYEVA ESITATUD “LA FORZA” LÜÜRIKAVIDEO

YouTube’is avaldati Elina Nechayeva singli “La Forza” ametlik lüürikavideo.

Teatavasti on lugu jõudnud konkursi Eesti Laul 2018 poolfinalistide sekka ning hetkel on pala tegemas tegusid raadio Kadi edetabelis Kadi Tosin (uuena #6) ja siinsamas MuusikaPlaneedi TOP 10-s (#3) .

Elina Nechayeva ise kommenteerib loo sisu järgmiselt: “Kõige võimsam jõud siin maailmas on armastus. Lugu “La forza” e. “Jõud” räägib suurest igavesest armastusest, mis annab meile tiivad, lennutab kõrgustesse ja valgustab meie eluteed. Inspiratsiooni selle laulu sõnadeks leidsin ma enda südamest ning loodan, et igaüks vaadates oma hinge leiab seal põlemas armastiuse tulukest. Pimedus võib varjata lilli meie silmade eest, kuid armastust hinge eest ta varjata ei suuda.”

Laulu autorid: Timo Vendt, Mihkel Mattisen, Elina Nechayeva, Ksenia Kuchukova. Produtseerinud: Timo Vendt, Mihkel Mattisen. Video: Alyona Movko.

1 vastus

  1. 24. jaan. 2018 @ 21:40

    […] YouTube’is avaldati Elina Nechayeva singli “La Forza” ametlik lüürikavideo. Teatavasti on lugu jõudnud konkursi Eesti Laul 2018 poolfinalistide sekka ning hetkel on pala tegemas tegusid raadio Kadi edetabelis Kadi Tosin (uuena #6) ja siinsamas MuusikaPlaneedi TOP 10-s (#3) . Elina Nechayeva ise kommenteerib loo sisu järgmiselt: “Kõige võimsam jõud siin maailmas on armastus. Lugu “La … Loe edasi YOUTUBE’I JÕUDIS ELINA NECHAYEVA ESITATUD “LA FORZA” LÜ&Uuml… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: