MILLISEID ALBUMEID OSTETI EELMISEL NÄDALAL KÕIGE ROHKEM?

Raadio 2 koostatud Eesti albumitabeli tipus püsib teist nädalat peobändi Patune Pool 2016. aasta CD “Tõmban su hoovi”, millel leiduvad näiteks sellised menupalad nagu “Dolce Gabbana”, “Sul vastan jaa”, “Romeo & Julia”.

Tabelit uudistades hakkab silma, et TOP 6 on täpselt sama, mis eelmisel esmaspäeval. Uustulnukaid kuuma kümnesse ei mahtunud, taastulijaid on aga kaks: ameeriklanna Taylor Swifti kuues stuudioalbum “Reputation” sättis end kaheksandaks ja Maarja Nuudi plaat “Une meeles” on #10.

Mõnevõrra üllatuslikult pidi tabelist lahkuma viiel korral esikohale jõudnud Ivo Linna “Suur loterii”, mis tõi IFFile kolm Eesti Muusikaauhindade nominatsiooni (kuidas tal galal läheb, saame teada juba sel neljapäeval). Samuti on siit (vähemalt hetkel) kadunud Hedvig Hansoni viisiketas “Talvine soojus”.

Edetabelit aitavad Raadio 2-l kokku panna Tallinna poed Lasering ja Terminal ning üle-eestilised ketid Apollo ja Rahva Raamat.

R2 Eesti albumitabel (22. jaanuar):

1 (1) Patune Pool “Tõmban su hoovi”
2 (2) Jaak Joala “Alles eile”
3 (3) Uno Kaupmees “Eesti kullafond”
4 (4) Tanel Padar “Parem veelgi EP”
5 (5) Liis Lemsalu “+1”
6 (6) Ruja “Põhi, lõuna, ida, lääs…”
7 (10) Miljardid “Kunagi Läänes”
8 TAAS Taylor Swift “Reputation”
9 (7) Väliharf “Väliharf”
10 TAAS Maarja Nuut “Une meeles”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.