ERGO AVALDAS SINGLI DETSEMBRIS ILMUNUD PLAADILT “13 KUUD JA 7 PÄEVA”

Detsembri lõpus ilmus plaadifirma Records 2000 alt artisti ERGO (kodanikunimega Ergo Korp) uus kauamängiv “13 kuud ja 7 päeva”.

Tegu on ERGO viienda CD-ga, eelmine jäi aastasse 2010. “Lugusid oli vahepeal kogunenud piisavalt palju ja jõudsime produtsent Peeter Kaljustega järelduseni, et need tuleks plaadiks vormida,” märkis Korp. “Paljud lood olid juba ajahambast pureda saanud ja need tuli uuesti produtseerida ja salvestada. Samuti tuli plaadile mitmeid täiesti uusi lugusid, mida varem avaldatud pole. Näiteks nimiloo “13 kuud ja 7 päeva” viisi tegi Peeter Kaljuste ja sõnad kirjutas Marek Sadam. Samuti lõi osade uute laulude tekstides kaasa Kersti Kuusk.”

Üle poole plaadile jõudnud lauludest on kirjutanud Ergo Korp ise – nii sõnad kui viisi. Helikandja salvestamisel andsid oma panuse ka Marco Margna ja Madis Ligi. Albumil kõlavate uute laulude produtsent ja miksija on Peeter Kaljuste.

Viisikettalt on ka ilmunud esimene uus singel “Vaid keerlen”, mille sõnad kirjutas Kersti Kuusk, meloodia autoriks Peeter Kaljuste:

Muideks, hiljemalt Eesti Vabariigi aastapäevaks ilmub album ka vinüülplaadil, mille masteri eest hoolitseb Glen Pilvre. Esitlused on tulemas veebruari teises pooles. Järgmisel kuul ilmub singlina ka plaadi nimilugu “13 kuud ja 7 päeva”.

1 vastus

  1. 19. jaan. 2018 @ 20:53

    […] Detsembri lõpus ilmus plaadifirma Records 2000 alt artisti ERGO (kodanikunimega Ergo Korp) uus kauamängiv “13 kuud ja 7 päeva”. Tegu on ERGO viienda CD-ga, eelmine jäi aastasse 2010. “Lugusid oli vahepeal kogunenud piisavalt palju ja jõudsime produtsent Peeter Kaljustega järelduseni, et need tuleks plaadiks vormida,” märkis Korp. “Paljud lood olid juba ajahambast pureda saanud ja … Loe edasi ERGO AVALDAS SINGLI DETSEMBRIS ILMUNUD PLAADILT “13 KUUD JA 7 PÄEVA” &rar… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: