ILMATAAT MARTIN MILEIKO BÄND HILISED ÄRKAJAD ILMUTAS SINGLI

Võrumaa taustaga bänd Hilised Ärkajad on valmis saanud singli “Külm tuli tuppa”. See pala on eelnevatest mõnevõrra rahulikum. Lugu räägib sellest, kuidas eestlasele kombekohaselt ollakse külmaga juba harjunud ja pole teha muud, kui see omaks võtta.

Sõnade ja viisi autor on Kaupo Eliste, kes mängib loos ka kontrabassi. Kitarril ja trummidel on Evar Paltsepp ja vokaalil ETV ilmataat Martin Mileiko.

Mix & master: Asko-Rome Altsoo.

1 vastus

  1. 18. jaan. 2018 @ 20:43

    […] Võrumaa taustaga bänd Hilised Ärkajad on valmis saanud singli “Külm tuli tuppa”. See pala on eelnevatest mõnevõrra rahulikum. Lugu räägib sellest, kuidas eestlasele kombekohaselt ollakse külmaga juba harjunud ja pole teha muud, kui see omaks võtta. Sõnade ja viisi autor on Kaupo Eliste, kes mängib loos ka kontrabassi. Kitarril ja trummidel on Evar Paltsepp ja … Loe edasi ILMATAAT MARTIN MILEIKO BÄND HILISED ÄRKAJAD ILMUTAS SINGLI → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: