MILLISED KODUMAISED LAULUD ON HETKEL KÕIGE SUUREMAD HITID?

MuusikaPlaneet otsustas uurida, millised kodumaised lood on praegusel hetkel erinevates edetabelites kõige populaarsemad. Saime sotid selgeks ning teeme nüüd viie tegijama laulu kohta pisikese ülevaate.

Kõige enam esikohti – lausa kolm – on ette näidata Tanel Padaril, kelle aktuaalne singel “Soovin head” asub hetkel liidripositsioonil raadiotes Tre ja Ring FM ning Kanal 2-s. Lisaks veel neljas koht raadios Kadi, kuues ETV2-s ja üheksas raadios Elmar. Boonusena paikneb Taneli lühialbum “Parem veelgi” Raadio 2 poolt koostatud Eesti albumitabelis tublil neljandal platsil. Nagu paljud teist kindlasti teavad, jahib Padar tänavusel Eesti Muusikaauhindade galal kolme auhinda. Kuidas tal seal läheb, saame teada juba järgmisel nädalal!

Seitsmes erinevas tabelis figureerib ka Liis Lemsalu, seda loomulikult tänu laulule “Püüab meid”: #2 raadios Elmar, #3 raadios Kadi, #4 Kanal 2-s, #5 Sky Plusis, #6 raadios Ring FM ja #9 raadios Tre. Liisi eestikeelne plaat “+1”, millel see lugu samuti kenasti olemas, peesitab R2 Eesti albumitabeli viiendal real. Muideks, nii nagu Tanel Padar, on ka Liis tänavustel Eesti Muusikaauhindadel nomineeritud kolmes kategoorias.

Menubänd Smilers andis aasta alguses välja uue loo “Anna mulle tuld” ja see pala teeb juba pingerivides tublit tööd – Kadi raadios on kätte võideldud teine koht, Kanal 2-s ja Ring FM-is viies, Tre Raadios kuues ning Elmaris seitsmes. Tundub, et siit tuleb hitt!

Jätkuvalt läheb väga hästi ka kollektiivil Patune Pool, kelle 2016. aastal ilmunud CD “Tõmban su hoovi” kerkis esmaspäeval Eesti albumitabelis lausa esikohale! Sellelt pärit populaarne lugu “Tahan ma”, millel YouTube’is üle 569 000 kuulamise, on raadios Elmar kolmas, Tre Raadios viies ning Kanal 2-s ja Ring FM-is seitsmes.

Viiendana märgiksime ära Laura. Pidime tema Eurovisioonijärgset singlit küllaltki kaua ootama, aga tundub et taaskord Sven Lõhmuse sulest pärit “Waterfall” pole ootusi petnud – lugu on #2 raadiotes Tre ja Ring FM, kolmas Kanal 2-s ning kuues Kadi raadios.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.