LAURI KADALIPP SOCIAL JAZZ ANDIS AASTA ALGUSES VÄLJA PLAADI “FEELS JUST RIGHT”

Saksofonimängija Lauri Kadalipp andis 2. jaanuaril koos oma ansambliga välja plaadi “Feels Just Right”. Tegemist on modernse jazzi väljaandega, millel on ka juures omanäoline agressiivne ja elektrooniline touch.

Ansamblis Lauri Kadalipp Social Jazz on saksofonist Lauri Kadalipu eestvõttel jõud ühendanud Eesti säravamad kanda kinnitavad jazz-muusikud Allan Järve, Kirke Karja ja Tõnu Tubli. Koos eksperimenteeritakse tuntud jazz’i-hittide ja omaloominguga ning otsitakse inspiratsiooni nii standarditest, R’n’B-st kui ka kõigest sellest, mida nüüdismuusikal pakkuda on. Kord agressiivselt, kord leebelt põimuvad faktuuri kõrgemates kihtides puhkpillihelid, ristudes maitsekate rütmide ning värvika harmooniaga. Nii sünnib vahetu, emotsionaalne ja atraktiivne muusika, mis otsekui kaaluta olekus hõljudes jätab kuulaja otsustada, kus on tõde, kus on vundament.

Kuula plaadi nimilugu “Feels Just Right”:

Plaat on otsapidi jõudnud Spotifysse, BandCampi, Apple Musicusse ja iTunes’i.

Viljandis toimus juba ka helikandja esimene esitluskontsert, kuid ees on ootamas veel esinemised Tallinnas (19. jaanuaril kell 21 Teater NO99 Jazziklubis) ja Pärnus (26. jaanuaril kell 21:30 Endla Teatri kohvikus).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.