KUULA MAIA VAHTRAMÄE UUT SOOLOSINGLIT “UNI”!

Ansambli Põhja-Tallinn solist Maia Vahtramäe avalikustas täna suure hoole ja armastusega tehtud soolosingli “Uni”.

“Unistamine ja armastus panevad hingama, südame põksuma ja tekitavad tahtmise tegutseda ning olla parem versioon iseendast,” ütleb Maia. Singli muusikalist vormi aitas Vahtramäel kujundada Janne Saar, produtsendina pani õla alla Robert Montes.

Uhiuuele singlile on valminud ka video, kus Vahtramäe tegi koostööd Alice Aleksandridi ja Free Flow Studioga. Tehnilise teostuse eest vastutas Kauri-Romet Aadamsoo. “Visuaal annab loole palju juurde. Olen väga õnnelik, et mul tekkis võimalus olla kaasautoriks just sellises tantsulises võtmes loodud videole,” sõnab Maia.

Nagu juba varem kuulda on olnud, loodab Maia Vahtramäe alanud aastal ka oma sooloalbumiga välja tulla.

Sõnad: Maia Vahtramäe ja Janne Saar
Muusika: Janne Saar
Produktsioon: Robert Stanley Montes
Kitarr: Kristjan Kaasik
Master: Svante Forsbäck

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.