EESTI LAULU POOLFINALIST WATEVA AVALDAS LOO KOOS 16-AASTASE LAULJATARIGA

Elektroonilise muusika punti Cartoon kuulunud Hugo Martin Maasikas ja Futuristikuna tuntud Kris Evan Säde avaldasid koostöös Stig Rästaga singli “My Love 2 U”, kus kuuleb noort lauljatari Emili Jürgensit.

Maasikas ja Säde tegid oma suvel loodud duo-projektiga WATEVA laulu “My Love 2 U”, mille lauljaks leiti YouTube’ist nooruke Emili.

“Hugo ja Kris nägid minu tehtud coverit, kirjutasid mulle ja kutsusid stuudiosse ühte lugu proovima. Kutid tundusid juba algusest peale väga muhedad ja uskusin, et sellest projektist võib midagi väga ägedat tulla. Tuligi!” kirjeldas loo sündi Emili.

Stig Rästa arvates on Emili Jürgensi puhul tegemist talendika noore lauljaga. “Emili on oma noore ea kohta ääretult kogenud häälega laulja, kellega stuudiotöö sujub eriti lahedalt. Temal tasub kindlasti kõrva ja silma peal hoida, sest tegu on ilmselgelt tulevase Eesti tuntud lauljaga,” rääkis Rästa.

Hugo ja Kris osalevad WATEVA nime alt ka sellel aastal Eesti Laulul koos Karl-Kristjani ja Karl Killinguga looga “Young”. Eelmisel aastal tuli Hugo Martin Eesti Laulul koos Maiani ja Karl-Kristjaniga neljandale kohale.

1 vastus

  1. 6. jaan. 2018 @ 22:53

    […] Elektroonilise muusika punti Cartoon kuulunud Hugo Martin Maasikas ja Futuristikuna tuntud Kris Evan Säde avaldasid koostöös Stig Rästaga singli “My Love 2U”, kus kuuleb noort lauljatari Emili Jürgensit. Maasikas ja Säde tegid oma suvel loodud duo-projektiga WATEVA laulu “My Love 2U”, mille lauljaks leiti YouTube’ist nooruke Emili. “Hugo ja Kris nägid minu tehtud coverit, kirjutasid mulle … Loe edasi EESTI LAULU POOLFINALIST WATEVA AVALDAS LOO KOOS 16-AASTASE LAULJATARIGA → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: