RAADIO ELMAR KUULAJAD VALISID EELMISE AASTA PARIMAKS LAULUKS TERMINAATORI “13 SAMMU”, JAAGUP KREEM LUBAS TÄNUKÕNES TERMIKA UUT PLAATI

Raadio Elmar kuulajad valisid 2017. aasta parimaks lauluks menubändi Terminaator pala “13 sammu”, mis räägib meelelahutajate maailmast. Pundi ninamees Jaagup Kreem lubas raadiole Elmar antud usutluses, et 2018. aastal tuleb ansamblil välja kauaoodatud uus plaat.

Elmari kuulajad valisid aasta kõige paremat laulu nende muusikapalade seast, mis 2017. aastal iganädalase Eesti lugude edetabeli esikohal teistest pikemalt vastu pidasid. Tulemus kujunes järgmiseks:

1. Terminaator “13 sammu”
2. Tanel Padar “Parem veelgi”
3. Ivo Linna “Saame kokku”
4. Ott Lepland “Siin me kokku saime”
5. Karl-Erik Taukar “Lähedal”

Väga mehine esiviisik! 🙂 Eelnevatel aastatel on võitjateks kuulutatud Liis Lemsalu “Sinu ees” (2016), Elina Borni & Stig Rästa “Goodbye to Yesterday” (2015), Inese versioon Terminaatori laulust “Torm” (2014), Birgiti “Et uus saaks alguse” (2013), Ott Leplandi “Kuula” (2012) jt.

Terminaatori liider Jaagup Kreem kuulis uudist võidust Londonis, kuhu ta oli lennanud aastavahetust tähistama. Telefoniintervjuus raadiole Elmar hõiskas muusik välja ka rõõmusõnumi – “13 sammu” on Termika 2018. aastal ilmuva albumi avasingel.

Mis puutub raadio Elmar Eesti lugude edetabelisse, siis sai veel viimases, 30. detsembril 2017 avaldatud pingereas ühe tükiga hakkama Ivo Linna. Nimelt oli kuni selle ajani Elmari 2017. aasta edetabelites kõige enam, lausa seitsmel korral esikohal peesitanud vaid Tanel Padari hitt “Parem veelgi”, kuid Linna jõudis talle singliga “Saame kokku” viimasel hetkel kannule ning seega jäävad möödunud aastat seitsme esikohaga meenutama nii Tannu kui Iff.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.