TAASÜHINENUD NEXUS KUULUTAS VÄLJA ESIMESE SUUREMA KONTSERDI

Sel esmaspäeval teatasid kunagise tüdrukuteansambli Nexus liikmed taasühinemisest ja 15. aastapäeva puhul kontserttuurile minekust. Ühe esimese kontserdina kuulutas bänd välja ülesastumise stiilifestivalil Retrobest.

Nexus loodi 2003. aastal muusikaprodutsent Vahur Valgmaa poolt. Oma aja populaarseima tüdrukutebändi moodustasid Merlyn Uusküla, Janne Saar ja Helen Randmets. Tüdrukud lõpetasid aktiivse tegutsemise kõigest kolm aastat hiljem, kuid nende unustamatud hitid “Nii kuum”, “Hingetuna” ja “Lubasid tulla” on endiselt nostalgitsejate hinges ja südames.

Nexuse esinemine Retrobest festivalil on bändile üks suve tähtsündmustest. Merlyn Uusküla sõnul panustab bänd palju, et anda oma fännidele Otepääl unustamatu elamus. “Kõik meie lood saavad kõlama nii nagu nad kõlasid aastaid tagasi. Ei mingeid uusversioone,” lubas Uusküla.

Kollektiiv astub Retrobesti lavale originaalkoosseisus ja live-bändiga. Esinemist saadab valgus- ja pürotehnikashow.

Retrobest festivali peaesinejateks on varem välja reklaamitud Alphaville, CC Catch, Baccara, The Gibson Brothers, Bad Boys Blue ja klubimuusikalegend Chicane.

Retrobest “Suvepuhkus” toimub 29. ja 30. juunil Otepääl looduskauni Pühajärve ääres. Nexus esineb järgmisel suvel muusikasündmuse avapäeval.

1 vastus

  1. 21. dets. 2017 @ 20:18

    […] Sel esmaspäeval teatasid kunagise tüdrukuteansambli Nexus liikmed taasühinemisest ja 15. aastapäeva puhul kontserttuurile minekust. Ühe esimese kontserdina kuulutas bänd välja ülesastumise stiilifestivalil Retrobest. Nexus loodi 2003. aastal muusikaprodutsent Vahur Valgmaa poolt. Oma aja populaarseima tüdrukutebändi moodustasid Merlyn Uusküla, Janne Saar ja Helen Randmets. Tüdrukud lõpetasid aktiivse tegutsemise kõigest kolm aastat hiljem, kuid nende unustamatud hitid … Loe edasi TAASÜHINENUD NEXUS KUULUTAS VÄLJA ESIMESE SUUREMA KONTSERDI → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: