JÄRGMISEL SUVEL TULEB TAAS KOKKU OMAAEGNE MENUANSAMBEL NEXUS

Esmaspäeval avalikustati uudis, et omaaegne menubänd Nexus on otsutanud 2018. aasta suvel taas kokku tulla, et tähistada bändi 15. sünnipäeva.

Praegu on Nexusel uueks aastaks kinnitatud järgmised esinemised – 8. juunil astuvad nad üles Märjamaa lauluväljakul Kesk-Eesti suve suurel avapeol ning 9. juunil Põlva Intsikurmu lauluväljakul. 22. juunil on Nexus aga Kose jaanitule peaesineja. Kuuldavasti kõlavad kõik lood täpselt nii aastaid tagasi, ilma uuendusteta.

Ansambel Nexus sai alguse 2002. aasta sügisel, kusjuures algselt oli projekti nimi Five Alive, kus lisaks kolmele neiule tegutses ka kaks tantsupoissi. Üheskoos peeti läbirääkimisi plaadifirmaga TopTen, mille tulemusel moodustus siiski tüdrukutebänd, mille kolmas liige vahetus samuti – 2003. aasta alguses liitus Merlyn Uusküla ja Helen Randmetsaga Janne Saar. Kollektiiv lagunes aastal 2006.

Jääme siis ootama, mis juhtuma hakkab! Facebookis on avatud ka lehekülg Nexus 15, kus saab end sündmustega kõige paremini kurssi viia.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.