RAADIOS ELMAR ON JÄTKUVALT KÕIGE POPULAARSEM LAUL IVO LINNA ESITATUD “SAAME KOKKU”

Laupäeval raadios Elmar eetrisse läinud Eesti lugude edetabel jätkab suhteliselt üllatustevabalt – esikolmik on täpselt sama mis nädala eest ning ainsa uue tulijana jõudis kaheksandale platsile Mick Pedaja singel “Avaimus”, mistõttu tuli kuumast kümnest lahkuda kollektiivi Põhja-Tallinn lool “Linnalapsed”. 

Seega, liidrikohale jõudis kuuendat korda Ivo Linna esitatud “Saame kokku”, mis tabelis juba üheteistkümnendat nädalat. Teisel astmel püsib Liis Lemsalu “Püüab meid” ning kolmas on taaskord Karl-Erik Taukari “Ei”.

Järgmisesse tabelisse üritavad murda Lenna Kuurmaa & Juss Haasma ühine lugu “Meie vahel” ja äsja oma teiselt Jaapani tuurilt naasnud Curly Stringsi pala “Kuu”, mis on viimane singel bändi suvel ilmunud albumilt “Hoolima”.

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (16. detsember):

1 (1) [11] Ivo Linna “Saame kokku”
2 (2) [3] Liis Lemsalu “Püüab meid”
3 (3) [5] Karl-Erik Taukar “Ei”
4 (5) [6] REVALS “Jumal elab pealinnas”
5 (4) [8] Patune Pool “Tahan ma”
6 (7) [14] Marju Länik “Süda silmades”
7 (10) [4] Merit Männiste “Tähevärav”
8 UUS [1] Mick Pedaja “Avaimus”
9 (6) [13] Kalle Sepp & Locomotiiv “Mäng”
10 (9) [15] Liis Lemsalu “Ei peatu”

Täpselt aasta tagasi paiknes Elmari pingerea tipus Jüri Pootsmanni singel “Täna”. Teine oli toona Karl-Erik Taukari “Lähedal” ja kolmas NOËP-i “Rooftop”.

1 vastus

  1. 17. dets. 2017 @ 19:42

    […] Laupäeval raadios Elmar eetrisse läinud Eesti lugude edetabel jätkab suhteliselt üllatustevabalt – esikolmik on täpselt sama mis nädala eest ning ainsa uue tulijana jõudis kaheksandale platsile Mick Pedaja singel “Avaimus”, mistõttu tuli kuumast kümnest lahkuda kollektiivi Põhja-Tallinn lool “Linnalapsed”.  Seega, liidrikohale jõudis kuuendat korda Ivo Linna esitatud “Saame kokku”, mis tabelis juba üheteistkümnendat nädalat. Teisel … Loe edasi RAADIOS ELMAR ON JÄTKUVALT KÕIGE POPULAARSEM LAUL IVO LINNA ESITATUD “SA… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: