TANEL PADAR AVALDAB NELJAPÄEVAL LÜHIALBUMI JA VIDEOSINGLI

Oleme MuusikaPlaneedis juba mitmel korral kirjutanud sellest, et Tanel Padar filmis novembri alguses uut muusikavideot ning temalt on ka lühialbumit oodata. Et EP “Parem veelgi” on saadaval 14. detsembrist, oli fännidele juba teada, aga täna pärastlõunal teatas mees Facebookis, et neljapäeval näeb ka tema värsket muusikavideot.

Tanel Padar kirjutas sotsiaalmeedias, et uue muusikavideo esitlus leiab aset neljapäeva õhtul ETV otsesaates “Ringvaade”, mis algab kell 19:00. Muusiku Facebooki fännilehel on võimalus osaleda ka ühes loosimises, milles kümme inimest võidavad koos oma kaaslasega pääsme video esitlusele. Padari järgmise singli pealkiri pole hetkel veel teada, aga kuna tema soolo-minialbumil “Parem veelgi” on ainult viis laulu, siis väga palju valikuvariante ei ole. 🙂

Helikandjal “Parem veelgi” leiduvad lood:

1. Parem veelgi
2. Teineteisele
3. Soovin head
4. Hingame uuesti
5. Veel ja veel

Signeeritud EP-d on võimalik tellida veebipoest 311.ee.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.