REEDEL KUULEB KONKURSIL EESTI LAUL 2018 OSALEVAT METSAKUTSU LUGU “KOPLIFORNIA”

Räppar Metsakutsu andis fännidele teada, et juba sel reedel, 15. detsembril kuuleb tema uut singlit “Koplifornia”, mis valiti eelmisel kuul ka konkursi Eesti Laul 2018 poolfinalistide sekka.

Loo autorid on Meelis Meri ja Rainer “Metsakutsu” Olbri. “”Koplifornia” esindab siis põhimõtteliselt Eestit — kui sa oled Eestist pärit, siis on kõik võimalik. Koplist Californiani on põhimõtteliselt üks samm,” selgitas riimiseadja hiljuti portaalile Publik.

Lugu “Koplifornia” osaleb 17. veebruaril 2018 toimuvas Eesti Laulu teises poolfinaalis. Kõik poolfinaalidesse pääsenud laulud kõlavad järgmisel nädalal, 19. ja 20. detsembril toimuvates veebisaates, mida saab jälgida ERR-i portaali Menu vahendusel.

1 vastus

  1. 13. dets. 2017 @ 19:04

    […] Räppar Metsakutsu andis fännidele teada, et juba sel reedel, 15. detsembril kuuleb tema uut singlit “Koplifornia”, mis valiti eelmisel kuul ka konkursi Eesti Laul 2018 poolfinalistide sekka. Loo autorid on Meelis Meri ja Rainer “Metsakutsu” Olbri. “”Koplifornia” esindab siis põhimõtteliselt Eestit — kui sa oled Eestist pärit, siis on kõik võimalik. Koplist Californiani on põhimõtteliselt üks … Loe edasi REEDEL KUULEB KONKURSIL EESTI LAUL 2018 OSALEVAT METSAKUTSU LUGU “KOPLIFORNIA”… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: