LIIS LEMSALU ESITLEB 21. DETSEMBRIL TARTU KAUBAMAJAS ALBUMIT “+1”

Järgmisel neljapäeval, 21. detsembril kell 18:30 esitleb Liis Lemsalu koos bändiga Tartu Kaubamaja III korruse aatriumis uut kauaoodatud eestikeelset albumit “+1”. Esitlusel saab tutvuda Liisi ja tema bändi liikmetega lähemalt, nautida tasuta eksklusiivset minikontserti ning loomulikult küsida uuele plaadile autogrammi.

“+1” on album, mille tulekut on Liis väga oodanud ning millesse ta on ka ise väga palju lisaks laulmisele muusika ja sõnade kirjutamise näol panustanud.

Albumil on segu juba tuntumatest paladest ning kuhjaga ka täiesti uut avastamisrõõmu. Plaadilt leiad eelmisel aastal Eestis enim mängitud hittloo “Sinu ees” ja fännide tungival soovil Eesti Laulu finaalloo “Keep Running” nii eesti- kui ingliskeelse versiooni. Uued lood on suures osas valminud koostöös aasta produtsendiks valitud Bert Prikenfeldt’iga. Lisaks annavad autoritena oma panuse meie enda armastatud Ewert Sundja, Ott Lepland, Aapo Ilves, Daniel Levi Viinalass ning mitmed välismaised artistid. Justnimelt Otiga on plaadil ka üllatuslik duett pealkirjaga “Süda taob”. “Tea, et see on tükike minust ja iga lugu avab uue peatüki,” võtab Liis albumi kokku.

Helikandja esitlused on juba toimunud Tallinnas (30. novembril Helios Hallis ja 8. detsembril Solarise Apollos), kuid nüüd kuulevad Liisi uut materjali siis ka tartlased!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.