SUVISEL KAPAROCKIL ASTUVAD ÜLES ULTIMA THULE, MICK PEDAJA JA LAIME PILNIGA

Järgmise aasta juunikuu esimesel nädalavahetusel toimuv festival Kaparock tegi teatavaks esimesed esinejad.

2. juunil 2018 avab Kohilas, Tohisoo mõisapargis oma väravad juba 18. korda toimuv Kaparock. Festivali esimesteks väljakuulutatud artistideks on legendaarne Ultima Thule, viimastel aastatel hoogsalt tuntust kogunud Mick Pedaja ning Läti rokkbänd Laime Pilniga. Esinejate nimekiri täieneb jooksvalt ning avaldatakse täies mahus 2018. aasta märtsis!

Igal aastal tuhandeid muusikasõpru võõrustav Kaparock leiab aset Raplamaal, vaid paarikümne minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast. Sinna pääseb mugavalt nii bussi kui ka rongiga. Lisaks väljuvad peale festivali Tallinna suunal Kaparocki eribussid.

Korraldajate sõnul on festivali eesmärgiks pakkuda külastajatele festivalielamust kodu- ja välismaiste artistide saatel. “Kvaliteetne muusika, mõnus seltskond ja looduskaunis Tohisoo mõisapark, need märksõnad iseloomustavad festivali Kaparock,” ütles korraldaja Martin-Erich Torjus.

Pääsmeid saab soetada Piletilevist. Soodushinnaga piletid on müügil kuni aasta lõpuni!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.