ANSAMBEL PÄRL AVALDAS KORRAGA NII SINGLI KUI KAUAMÄNGIVA

Ansambel Pärl avaldas esmaspäeval oma esimese kauamängiva ning sealt pealt ka singli, mis peaks iga rokisõbra jõuluaja väga rõõmsaks muutma.

Tegu on kodumaise poprokk-ansambli Pärl esimese albumiga, millelt leiab 13 eestikeelset kaasahaaravat lugu. Plaadi on produtseerinud The Suni kitarrist Tarvo Valm, kelle arvukatest muusikalistest projektidest on just Pärl oma seniavaldatud singlitega enim tähelepanu saanud. 2014. aastast, mil Pärl loodi, pärinevad albumil kõlavad lood “Kolm võlusõna” ja “Siin ja praegu”, hiljutisest on aga ehk paljudel veel meeles telesaate “Eesti TOP 7” tabelis figureerinud ning Eesti 100 sünnipäevale pühendatud lugu “Eestimaast”.

Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga, kus veidi ka kantrit ja bluesilikku uima. Ansambli lauljaks on Merlin Purge. Pärlile lisavad muusikalist helki The Suni ridades mänginud Tarvo Valm ja Jaanus Salm ning Joel Berg basskitarril.

Tarvo Valm on ise bändiga samanimelise albumi üle uhke ja väga rahul: “Kogu albumi kohta võib öelda: kaua valminud kaunikene. Pärli näol on tegu küll kergema rokkbändiga, ent värskelt ilmunud CD’l on kuulda ka palju kärinat ning trummipauku. Rokilikule särtsule lisaks leiab plaadilt erineva meeleoluga lugusid, mille läbivaimaks teemaks on armastus ja igatsus.”

Plaadil kõlavaid lugusid on võimalik akustiliselt live-ettekandes kuulata Kärbes Kitchen & Baris juba 12. detsembril! Liitu üritusega Facebookis!

Uus singel “Püüa mind kinni”:

Pärli omanimelisel albumil leiduvad lood:

1. Kuulan, vaatan ja räägin
2. Tuli su silmades
3. Kolm võlusõna
4. Siin ja praegu
5. Pluss 372
6. Unustanud iseenda
7. Maa mis kauguses
8. Eestimaast
9. Püüa mind kinni
10. Väga hea tüdruku väga halb näide
11. Sa meeldid mul
12. Tundmatu
13. Sõnad vaikusest

1 vastus

  1. 12. veebr. 2018 @ 16:43

    […] omanimelise debüütalbumi avaldanud Pärl tuli välja singliga “+372”, mis ansambli muidu pigem poprokilikele […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: