EESTI LAUL 2016 FINALIST KATI LAEV AVALDAS AKUSTILISE JÕULULAULU

Eesti Laul 2016 finalist Kati Laev avaldas akustilise jõululaulu, mis kannab pealkirja “Hinges salamisi”.

“Jõulud on koosolemise aeg perega, sõpradega ja lähedastega. Mõtetes oleme ka nendega, keda mingisugusel põhjusel meiega ei ole, ent kellel on alati koht meie südameis. “Hinges salamisi” on laul, mis jutustab ühest ilusast jõuluaja mälestusest ning lootusest, et see kõik jääks kestma,” kirjeldas Laev.

Loo muusika kirjutas Kati Laev, sõnade autorid on Kati Laev ja Kaidi Laev.

1 vastus

  1. 4. dets. 2017 @ 17:38

    […] Eesti Laul 2016 finalist Kati Laev avaldas akustilise jõululaulu, mis kannab pealkirja “Hinges salamisi”. “Jõulud on koosolemise aeg perega, sõpradega ja lähedastega. Mõtetes oleme ka nendega, keda mingisugusel põhjusel meiega ei ole, ent kellel on alati koht meie südameis. “Hinges salamisi” on laul, mis jutustab ühest ilusast jõuluaja mälestusest ning lootusest, et see kõik jääks … Loe edasi EESTI LAUL 2016 FINALIST KATI LAEV AVALDAS AKUSTILISE JÕULULAULU → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: