IVO LINNA ESINEB ESMASPÄEVAL VIRU KESKUSES

Hiljuti albumi “Suur loterii” ja samanimelise raamatu avaldanud Ivo Linna annab esmaspäeval, 4. detsembril kell 18:30 Tallinnas, Viru Keskuse Rahva Raamatus minikontserdi.

Koos Iffiga musitseerib Antti Kammiste ning osalejate vahel loositakse välja Ivo Linna autogrammiga raamat ja CD. “Kõik jõuluvanad ja muidugi niisama toredad inimesed on väga oodatud. Saame kokku!”, kirjutab Linna sotsiaalmeedias.

1 vastus

  1. 3. dets. 2017 @ 17:28

    […] Hiljuti albumi “Suur loterii” ja samanimelise raamatu avaldanud Ivo Linna annab esmaspäeval, 4. detsembril kell 18:30 Tallinnas, Viru Keskuse Rahva Raamatus minikontserdi. Koos Iffiga musitseerib Antti Kammiste ning osalejate vahel loositakse välja Ivo Linna autogrammiga raamat ja CD. “Kõik jõuluvanad ja muidugi niisama toredad inimesed on väga oodatud. Saame kokku!”, kirjutab Linna sotsiaalmeedias. Advertisements Filed … Loe edasi IVO LINNA ESINEB ESMASPÄEVAL VIRU KESKUSES → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: